Жорновий млин Sana дуже простий в експлуатації. Достатньо лише включити млинок, встановити фракцію помолу та засипати зерно в бункер ємністю 850 грам. Повертаючи бункер вліво або вправо - можна регулювати фракцію помелу під час роботи млина. Борошно можна молоти будь-якої фракції, від дробленого зерна (так звана ламанка) до тонкого кексового борошна. Під час помелу сочевиці, яка від природи жирніша, можна почати дрібно подрібнювати й дивитися, чи розсипається борошно чи ні. Якщо воно не висипаєтсья з горловини або через деякий час зупиняється вихід, потрібно збільшити фракцію помолу.
Завдяки високій продуктивності – 100 грамів на хвилину (для самої найменшої фракції), ви отримаєте необхіду кількість борошна для випічки хліба за декілька хвилин. Очищення млинка також надзвичайно просте, оскільки він практично не потребує обслуговування. При регулярному використанні його зовсім не потрібно чистити. Після перерви більше одного тижня бажано перемолоти жменю рису, щоб очистити каміння, перш ніж знову подрібнювати борошно. Також можна час від часу відкручувати горловину і зробити очистку залишків зерна та борошна за допомогою пилососа.