Користувач хлібопічки має можливість налаштувати програму під власну випічку, наприклад хліба на заквасці з довгим часом розстойки тіста. Кожно борошно злакових культур має специфічні характеристики та потребує різного часу випікання та підйому. Хлібопічка Sana має 7 різних програм. Проте всі вони легко переналаштовуються. Редагуючи та зберігаючи їх, ви можете створювати інші нові програми для широких можливостей випічки самих різноманітних хлібобулочних виробів. І це відкриває доступ до безмежних можливостей використання хлібопічки.
Хлібопічка Sana (Standard)
Єдина хлібопічка з контейнером з нержавіючої сталі. Також містить тістоміси з нержавіючої сталі, скляні кришки та цифровий термометр.
Набір жорнового борошна + закваска
Спельтове борошно - 1 кг, житнє борошно - 1 кг, пшеничне борошно - 1 кг, закваска житня – 250 г.
Борошно виготовляється на жорнових млинах у день замовлення хлібопічки. Відмінно підходить для випікання хліба та інших хлібобулочних виробів на всіх моделях хлібопічок Sana. Житня закваска природного походження, створена шляхом бродіння цільнозернового житнього борошна.
Подарунок від нашого партнера – виробника натуральних продуктів, компаії «Земледар».
Спельтове борошно + закваска
Спельтове борошно - 3 кг, закваска житня - 250 г.
Спельтове борошно виробляється на жорнових млинах в день замовлення хлібопічки. Для виготовлення використовується зерно, вирощене у натуральному господарстві без агрохімії у Івано-Франківській області. Відмінно підходить для випікання хліба та інших хлібобулочних виробів на всіх моделях хлібопічок Sana. Житня закваска природного походження, створена шляхом бродіння цільнозернового житнього борошна.
Подарунок від нашого партнера – виробника натуральних продуктів, компаії «Земледар».
Житнє борошно + закваска
Житнє борошно - 3 кг, закваска житня - 250 г.
Житнє борошно виробляється на жорнових млинах в день замовлення хлібопічки. Для виготовлення використовується зерно, вирощене у натуральному господарстві без агрохімії у Вінницькій області. Відмінно підходить для випікання хліба та інших хлібобулочних виробів на всіх моделях хлібопічок Sana. Житня закваска природного походження, створена шляхом бродіння цільнозернового житнього борошна.
Подарунок від нашого партнера – виробника натуральних продуктів, компаії «Земледар».
Пшеничне борошно + закваска
Пшеничне борошно - 3 кг, закваска житня - 250 г.
Пшеничне борошно виробляється на жорнових млинах в день замовлення хлібопічки. Для виготовлення використовується зерно, вирощене у натуральному господарстві без агрохімії у Вінницькій області. Відмінно підходить для випікання хліба та інших хлібобулочних виробів на всіх моделях хлібопічок Sana. Житня закваска природного походження, створена шляхом бродіння цільнозернового житнього борошна.
Подарунок від нашого партнера – виробника натуральних продуктів, компаії «Земледар».
Безкоштовне обслуговування
Послуги сервісного центру протягом терміну служби даного товару є безкоштовними. Оплачувати потрібно буде лише вартість запчастин.
Безкоштовна доставка по Україні
Безкоштовна доставка по Україні
Опис товару
Хлібопіч Sana (Standard)
Хлібопічка Sana є втілення 20-річного досвіду по випічці хліба. Ми розробили багатофункціональну домашню хлібопічку, яку вважаємо найкращою на ринку. Це не просто слова – ознайомтесь з фунціоналом та можливостсями і ви будете здивовані тим, що хлібопічка Sana може випікати. Хлібопічка доступна у трьох моделях - базовій, стандартний та ексклюзивний. Сама хлібопіч одинакова у всіх трьох моделях і відрізняється лише комплектацією.
Налаштування програм
Програмована технологія
Хлібопічка Sana має дві мікросхеми управління програмами. Програмне забезпечення можна легко оновити при потребі. Це означає, що ви можете спробувати різні програми та зберегти ті, які використовуєте найчастіше. Електронне серце хлібопічки виробляється в Європі і не схоже ні на одну іншу хлібопічку в світі. Можливість вибирати власний час випікання, час підйому та температуру дає вам неймовірну гнучкість при випікання навість самих складних хлібобулочних виробів.
Форма для хліба з нержавіючої сталі
Стандартна модель хлібопічки Sana Smart Bread Maker поставляється з формою для випікання хліба з нержавіючої сталі та лопатками з нержавіючої сталі. Наша хлібопічка єдина на ринку з формою для випічки хліба з нержавіючої сталі. Контейнер має скляні кришки, які утримують вологу, дозволяють знизити температуру випікання та запобігають прилипанню хліба до нержавіючої сталі. Завдяки нержавіючій сталі ви можете бути впевнені, що ваш хліб буде випікатись найбезпечнішим способом.
Швидке замішування тіста
Деякі хлібопічки пропонують складний процес замішування тіста з автоматичним додавання насіння або горіхів. Хлібопічка Sana пропонує набагато простіше рішення: високошвидкісне замішування. Завдяки високошвидкісному замісу тісто для вашого хліба буде готове за три хвилини. Після цього можна відразу вийняти тістоміси і розпочати процес розстойки. Якщо ви любите насіння або горіхи, викладені зверху хліба? В такому випадку, просто посипте зверху тісто після того, як ви вийняли тістоміси.
Багатоетапне піднімання тіста
Багатоетапне підняття тіста дає змогу налаштувати дві окрмі розстойки з індивідуальними показниками часу та температури. Однією з переваг цього є те, що ви можете легко приготувати власну житню або хмілеву закваску. Це найкращий варіант, який ви можете використати і він є набагато кращим, ніж купити готові закваски в магазині. Крім того, ви заощаджуєте час і енергію, оскільки вам не потрібно попередньо розігрівати хлібопічку.
Універсальність хлібопічки Sana
Темпе і Натто
Темпе – це традиційна індонезійська страва, відома як своєю користю для здоров’я, так і унікальним смаком. Зазвичай його виготовляють із соєвих бобів, але також можна виготовити з багатьох інших продуктів, таких як насіння соняшнику, арахіс, горох, рис і пшениця. Раніше відомий переважно серед вегетаріанців і веганів, зараз він стає все більш поширеним і популярним. Його можна знайти в більшості магазинів здорового харчування і він поступово починає з’являтися в більш звичайних супермаркетах. Темпе доступний без смаку, а також у маринованому копченому та квашеному виглядах.
Домашній йогурт
Ви коли-небудь чули про поняття «функціональних» продуктів? Це харчові продукти, які природним або штучним шляхом збагачені корисними добавками. Найпоширенішою функціональною їжею в світі є йогурт, який природним чином містить пробіотичні бактеріальні культури (Lactobacillus і Bifidobacterium). Оскільки ці культури регулюють травлення та допомагають запобігти раку товстої кишки, йогурт вважається суперпродуктом, який слід їсти щодня.
Варення, чай і пюре
Більшість хлібопічок здатні готувати варення, але більшість користувачів ніколи не використовують цю функцію. Це не дуже добре, адже це настільки легко зробити, що більшість людей, які спробували це, ніколи не повертаються до традиційного способу приготування варення. Все, що вам потрібно зробити, це покласти інгредієнти в контейнер, встановити програму, запустити її і повернутися пізніше до свіжоприготованого варення. У цій програмі також можна приготувати кисіль, чай та пюре.
Домашній хліб
Існує багато причин випікати хліб вдома, але головна полягає в тому, що ви можете використовувати інгредієнти на власний вибір і що домашній хліб набагато смачніший, ніж куплений у магазині. Домашній хліб не буде містити хімічних речовин або добавок, порівняно з магазинним. Хліб із житньої або хмілевої закваски має кращий смак, аромат і користь для здоров’я.
М'ясо і риба
Хлібопічка Sana стане в пригоді не лише для випікання хліба, але й як заміна звичайної духовки. М’ясо і риба, приготовані в хлібопічці Sana, виходять смачними і соковитими, чого не завжди можна сказати при смаки із мікрохвильовки або духовки. Завдяки використанню скляних кришок з хлібопічкою Smart час приготування скорочується, а м’ясо виходить неймовірно соковитим і смачним.
Амасаке
Амасаке – це густий і вершковий традиційний японський десерт із ферментованих зерен. Популярний серед тих, хто дотримується макробіотичного харчування. Цей вершковий десерт може спробувати зробити кожен. Він не містить рафінованого цукру чи підсолоджувачів, але отримує свій солодкий смак завдяки природному процесу бродіння, який розщеплює складні цукри. Коли ви вперше скуштуєте цей корисний десерт, ви подумаєте, що в нього хтось додав цукор, але він справді повністью натуральний без додавання цукру.
Переваги
- Форма для випічки та тістоміси з нержавіючої сталі
- Програмована технологія
- Повністю настроювані програми
- Багатоетапний підйом тіста
- Низькотемпературна випічка
- Пастеризація
- Економить час і енергію
- Проста у використанні
- Міцна та надійна
Інструкція користувача
Оскільки програмне забезпечення управління хлібопічкою постійно оновлюються, тому у заводській комплектації відсутня друкована інструкція. Натисніть тут, щоб завантажити (або переглянути) останню версію інструкції користувача на хлібопічку Sana. У другій частині інструкції знаходиться книга основних рецептів по випіканню хліба.
Також пропонуємо ознайомитись з більш детальнішою інформацією про такі комплектуючі хлібопічки, як: форма з нержавіючою сталі для випікання, термостійкі скельця та мультитермометр по даному посиланню.
З технічною інформація про налаштування програм хлібопічки Sana можна ознайомитись по посиланню тут.
Рецепти покупців
Багатофункціональність хлібопічки Sana
Автор: Вікторія Гавалешко
Сучасні моделі хлібопічок суттєво розширили свою функціональність, підлаштовуючись під потреби та бажання користувача. Так, хлібопічка Sana користується неймовірним попитом, тому що включає багато програм, які користувач може самостійно налаштовувати, вибираючи різноманітні рецепти для хлібопічки Sana окрім випікання хліба. За допомогою Sana можна приготувати навіть такі страви як плов, запечені овочі, м'ясо та риба. Більш детальніш з власним досвідом Вікторії можна ознайомитись у статті по посиланню нижче.
Сільський хліб на заквасці у хлібопечі Sana
Автор: Тетяна Нестерова
Сказати, що це дуже смачний хліб означає нічого не сказати! Це смак із дитинства, смак бабусиного хліба – коли ти вдавався весь у пилюці додому, мив руки, а бабуся приносила його скоринку, ще теплу, зі склянкою парного молока… Рецепт цього хліба (його ще називають сільським чи селянським), привабливий тим, що у складі зазвичай є кілька видів борошна. Це робить сільський хліб корисним, з багатим смаком та ароматом.
Темний мультизлаковий хліб у хлібопічці SANA
Автор: Тетяна Нестерова
Рецепти мультизлакового хліба привабливі тим, що в їхньому складі є кілька видів борошна. Це робить його ще кориснішим, з більш насиченим смаком та ароматом. У цей мультизлаковий хліб входить солод для гарного кольору та посилення житніх ноток.
Хліб з цільнозернового борошна на заквасці
Автор: Тетяна Нестерова
На вигляд цей хліб практично не відрізняється від білого, а ось користь його - незрівнянно більше. Рецепт приведений для хлібопічки Sana з контейнером із подвійним відром. Насолоджуйтесь процесом та результатом!
Гречано-житній хліб із льоном
Автор: Тетяна Нестерова
Незрівнянна перевага хлібопічки Sana – можливість пекти хліб на заквасці (для цього необхідні певні температури та режими). І, звичайно, випікати в ній дуже зручно: потрібно тільки закласти інгредієнти, включити програму, і через кілька годин аромат свіжоспеченого хліба огорне ваш будинок… Хліб з льоном і пшенично-гречано-житнім борошном продовжує серію хлібних рецептів.
Французька булка на заквасці
Автор: Тетяна Нестерова
Французька булка вважається культовим продуктом французької кухні, таким як цибульний суп або фуа-гра. Продовжуючи серію рецептів на заквасці для хлібопічки Sana, представляю вашій увазі рецепт хліба "французька булка", аромат і смак якого не залишить байдужим навіть досвідчених гурманів.
Параметри
- Розробник
- Sana Products
- Колір
- Металічний
- Напруга
- 220-240 вольт
- Країна виробник
- Чехія
- Матеріал форми для хліба / тістомісів
- нержавіюча сталь
- Кількість програм
- 7
- Кількість тістомісів
- 2 шт
- Температурний діапазон
- 20 - 230 °C
- Ємність для хліба
- 500 - 1.700 г
- Розміри
- 30 x 40 x 22,5 см
- Вага
- 10 кг
- Гарантія (двигун/комплектуючі)
- 24 місяців
про цей продукт?
Запитання
про цей продукт?